Milioni migranata, mahom iz Afrike i sa Srednjeg Istoka, su tokom protekle tri godine preplavili Evropu – rezultat onoga što svetski lideri objašnjavaju kao „azilantska“ kriza.

Međutim, dokumenat Ujedinjenih nacija, pripremljen tokom 2000-te godine i ponovo pronađen od Worldnetdaily.com, otkriva da su UN već tada za Evropu pripremale pojam „zamene populacija putem migracija“, i to uz podršku „otvorenih granica“ ne-vladinih organizacija i „progresivnih“ političara.

Sam dokumenat – „Zamene populacija putem migracija: Da li je to rešenje za smanjenje i starenje populacija ?“ – daje detalje pada nataliteta širom Evrope i identifikuje rešenje: masovna imigracija.

Ovaj 17 godina star dokumenat zaključuje da je neophodna masovna imigracija radi ZAMENE (!!!) ostarelih populacija u razvijenim državama. Dalje se rezonuje da bi bez migracija iz zemalja u razvoju, ekonomije Zapada patile zbog nedostatka radne snage i pada u poreskim prihodima.

„Prema tome, među demografskim varijabilama, samo bi međunarodna migracija bila instrumentalna u rešavanju smanjenja i starenja populacija, i to tokom kratkoročnog i srednjoročnog perioda“, izveštaj zaključuje.

Izveštaj specifično navodi SAD, Nemačku, Britaniju, Francusku, Italiju, Japan, Južnu Koreju i Rusiju kao glavne kandidate za zamene populacija putem migracija. Sam izveštaj nije apstraktna studija, napisana kako bi se potom zaboravila, već ima status osnivačke, pro-migracione agende koja se promoviše od strane Ujedinjenih nacija, Privredne komore SAD kao i pobornika „otvorenih granica“.

„Pošto je nacrt ove studije publikovan, Populaciono odeljenje Ujedinjenih nacija je organizovalo sastanak grupe eksperata na temu „Politički odgovori na starenje populacija i na smanjenje populacija“, održan od 16. do 18. oktobra 2000. godine, i to u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku“, ukazuje sam izveštaj.

„Zamene populacija putem migracija“ je bila jedna od brojnih mogućih političkih odgovora koji su uzete u razmatranje“.

Prema dokumentu Ujedinjenih nacija, sastanku je prisustvovalo bezbroj vladinih i nevladinih organizacija, i odlika je bila ta da je iznet veliki broj predloga u podršci tezi „zamene populacija putem migracija“.

Među prisutnima su bili predstavnici Međunarodne organizacije za migracije, UN grupa koja je nedavno iznela da je masovna migracija ne samo „neizbežna“, već i „neophodna“; Populacioni fond UN, grupa koja je usmerena na „planiranje porodice“ i širenje upotrebe kontracepcije; i Biro za cenzus SAD.

Među pozvanim gostima su bili i dva Amerikanca, Judith Treas, sociolog sa Univerziteta Kalifornije u Irvine-u, i Michael Teitelbaum, bivši potpredsednik fondacije Alfred P.Sloan.

Oba stručnjaka su zaključila da SAD ne bi imale koristi od velikog porasta priliva migranata.

„Imigranti neće sprečiti dugoročno starenje populacije, osim ukoliko dođe do izuzetno neočekivanog desetostrukog povećanja u godišnjim imigracionim nivoima“, Treas je iznela.

Međutim, kada su pisali o Evropi, mnogi stručnjaci su podržali „zamene populacija putem migracija“.

Politički veteran i komentator, a ujedno i bivši savetnik Beloj kući, Patrick Buchanan, je izneo da je sama činjenica što su UN „stale na stranu masovnoj migraciji naroda iz Trećeg sveta ka Evropi i Americi, a kako bi zamenili matične populacije, je konzistentno sa njenom anti-Zapadnom ideologijom i ne dolazi kao iznenađenje“.

„Ne tako dugo posle svog rođenja, UN su stavljene pod dominaciju delegata, diplomata i činovnika čiji su operativni principi bili ti da je Zapad kriv za istorijske kriminalne radnje protiv čovečanstva, i da pravda zahteva beskrajan transfer nezakonito pridobijenog bogatstva sa Zapada ka Trećem svetu, kojeg je ugnjetavao“, izneo je Buchanan, viši savetnik američkim predsednicima Richard Nixon-u, Gerald Ford-u i Ronald Reagan-u, a ujedno i sam nekadašnji predsednički kandidat.

„Preziru, ljubomori i mržnji koji su usmereni ka Zapadu među intelektualnim krugovima u UN – često sa odjekom u samom Zapadu – se mora odupirati, isto kao prema jednoj bolesti, ukoliko Zapad želi da ostane velika civilizacija koja i jeste“.

Bivši ambasador UN Alan Keyes je izneo da on gleda na političku zaveru „zamene populacija putem migracija“ kao „na odlučujuću egzistencionu pretnju“.

Pre deset godina, kada evropska demografska kriza nije bila tako očigledna kao što je danas, Worldnetdaily.com je pokrio međunarodnu konferenciju u Varšavi koja je upozorila na nailezuću „demografsku zimu“ koja će predstavljati ekgistencionalnu pretnju Evropi, jer je odbacivanje „prirodne porodice“ vodilo ka ponoru priraštaja i naknadnim uvozom miliona radnika iz zemalja sa istorijskim kolonijalnim vezama, a koji odbacuju zapadne vrednosti i odbijaju da se asimiluju.

Tokom 2015. godine više od 1,3 miliona migranata je podnelo zahtev za izbeglički status u Evropi, što je rekordan broj za kontinent, a shodno iskazima Pew Research Center.

Procena je da su tokom 2015. godine 75 % potražioca azila bili mladi muškarci, mnogi bez neophodne obuke ili obrazovanja. Među njima su bili Gambijci (97 % muškaraca), Pakistanci (95 % muškaraca), Afganistanci (80 % muškaraca), Iračani (75 % muškaraca) i Sirijci (71 % muškaraca).

Aydan Ozuguz, nemački komesar za imigracije, izbeglice i integraciju, izneo je listu Financial Times da će tokom narednih pet godina samo 25 % pridošlih migranata u Nemačkoj naći zaposlenje.

„Mnogi od prvih sirijskih izbeglica koji su stigli u Nemačku su bili doktori i inženjeri, ali su bili nasleđeni od mnogih drugih kojima nedostaju obrazovne kvalifikacije“, izneo je Ozoguz.

Vlada je u Švedskoj tokom 2015. godine prihvatila 163.000 potražioca azila. Godinu dana kasnije, samo 500 ovih migranata je našlo bilo kakvo zaposlenje, a prema iskazima evropske medijske kuće The Local.

Ovi migranti su koštali Vladu Švedske milione dolara u finansijskim i kućnim beneficijama, datih od strane države.

U Holandiji 90 % sirijskih i eritrijskih potražioca azila, koji su došli tokom prethodnih godina, ostaju zavisni od socijalnih izdavanja. Skoro ni jedan nije bio zaposlen posle 18 meseci boravka u zemlji, izneo je holandski komentator Wakker Nederland.

Šta više, visok procenat takozvanih potražioca azila nisu izbeglice koje beže od progona ili rata, već ekonomski migranti koji žele da se presele u Evropu radi finansijske koristi.

Samo 2,65 % migranata koji su 2016. godine prešli Sredozemlje za Italiju su ocenjeni kao izbeglice, a prema izveštaju UN. Od 181.436 migranata, samo 4,808 je dodeljen azil u Italiji.

Isti izveštaj UN ukazuje da 90.334 migranata koji su primljeni u Evropu nije čak ni tražilo azil. Umesto toga, oni su smesta ušli u sivu ekonomiju.

Mnogi predstavnici EU više i ne poriču ove činjenice, dok je prošlog meseca jedan predstavnik izneo „Da u većini slučajeva, i to kada je centralna migrantska ruta preko Sredozemlja u pitanju, da mi jasno i koncizno govorimo o ekonomskim migrantima“.

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk se slaže sa procenama, zaključivši da trenutna politika prema lažnim imigrantima „nije dovoljna“.

Neki političari u Evropi zahtevaju oštri obračun sa nezakonitom imigracijom, stavivši optužbu za masovnu imigraciju na nevladine organizacije kao i na saučesništvo Evropske unije.

„Više se ne može govoriti o imigraciji, već o INVAZIJI koja je organizovana, finansirana i planirana od strane Brisela sa saučesništvom Rima“, izneo je u maju mesecu Matteo Salvini, vođa italijanske političke stranke Severna liga.

Zajedno sa Evropskom unijom, Ujedinjene nacije su bile glavni propagator migracije ka evropskom kontinentu.

UN Deklaracija o migrantima i izbeglicama, dokumenat koji je prihvaćen od strane Generalne skupštine 2016. godine, potvrđuje nastavak podrške migrantima od strane UN. Deklaracija uključuje i provizije koje „oštro osuđuju ksenofobiju protiv izbeglica i migranata i podržava se globalna kampanja radi suzbijanja iste“, uključujući i „ojačavanje pozitivnih doprinosa koji su dati od strane migranata ekonomskom i socijalnom razvoju zemalja prijema“.

Stav UN prema migrantima je dodatno obrazložen u video filmu koji je napravljen od strane Međunarodne organizacije za migracije (IOM), organizacija UN koja pruža usluge migrantima.

Propagandni video UN koji je tokom jula meseca pušten u opticaj iznosi:“Migracije su NEIZBEŽNE. Migracije su NEOPHODNE. Migracija je POŽELjNA.

Napomena: Prema procenama nezavisnih analitičara, 95 % „azilanata“ koji su došli u Evropu su zapravo nezaposleni iz Azije, Afrike i Srednjeg Istoka, gde je tokom poslednjih 100 godina stanovništvo povećano za 10 puta. Prema iskazima stručnjaka sa terena, 98 % „azilanata“ u Nemačkoj su lažni azilanti.

Prijem „azilanata“ u Evropu se pospešuje od strane Evropske unije, kako bi se slomio suvereni status evropskih država i kako bi iste bile izložene ekonomskim, finansijskim, političkim, socijalnim i etničkim problemima i sukobima, i tim putem bile podložne mahinacijama iz Brisela. Međutim, ova taktika je stvorila kontra efekte, gde sada u svim EU državama imamo zahteve za napuštanjem Evropske unije.

Sama Evropska unija je kopija američke Federacije, gde obe tvorevine imaju centralne banke koje su pod kontrolom privatnih bankara, kojima ne odgovaraju jake, suverene evropske države. Nemačka je namerno postala meta masovne imigracije, kako bi se iznutra podrila, i kako bi se sprečio nemačko-ruski ekonomski savez, kojeg je još u 19 veku promovisao nemački kancelar Oto fon Bizmark. Francuska je takođe meta imigracije, kako bi se sprečio francuski pristup navedenom ekonomskom savezu.

Što se Skandinavije tiče, Švedska je postala glavna meta masovnoj imigraciji, kako bi se sprečio potencijalni Nordijski ekonomski savez, koji bi se prostirao od Severnog mora do Pacifika, i koji bi uključio i Rusiju, jer je i Rusija nordijska država (prvobitna Rusija je stvorena od Švedskih vikinga, i samo ime „Rusija“ potiče od skandinavske reči „Rus“, i znači „Zemlja vikinga“, što je malo poznato).

Posledice po Švedsku su katastrofalne kada je imigracija u pitanju. Ne samo da se Švedska finansijski slabi, već prema procenama nezavisnih analitičara, sada je stopa smrtnosti među matičnim Šveđanima veća od stope priraštaja, što će dugoročno dovesti do nestanka matične švedske populacije. Procena je da će za manje od dve generacije matični Šveđani postati manjina u vlastitoj državi. Već sada u Švedskoj postoji 55 zona u kojima su švedske vlasti izgubile kontrolu i koje su pod kontrolom imigranata, koji sprovode šerijatske zakone.

Norveška i Danska su takođe postale meta imigracije, ali su obe zemlje uspele da priliv, barem za sada, smanje.

Indikativno je da je tokom masovnog dolaska „migranata“ i „izbeglica“ u Nemačku, Evropska unija zahtevala od Vladimira Putina da i Rusija prihvati iste (a radi destabilizacije i razbijanja Rusije). Putin je odbio, uz obrazloženje da je ruska avijacija u Siriji dala svoj doprinos oslobađanju Sirije od terorista, i da izbeglice imaju gde da se vrate. Ovakav stav Vladimira Putina je – kod obićnih građana – još više podigao njegov prestiž u Zapadnoj Evropi.

Za Vidovdan preveo Branko Filipović

Izvor: WORLDNETDAILY.COM